Tectyl on käsite ruosteenestossa

Tectyl-ruosteenestotuotteet ovat olleet markkinoilla jo vuodesta 1930. Tectyl-tuotteet valmistaa Valvoline. Valvoline on yhdysvaltalainen maailman vanhin moottoriöljymerkki, jonka ensimmäinen tuote tuli markkinoille niin varhain kuin 1866. Kokemuksella on merkitystä niin osaamisessa kuin tuotekehityksessä. Ruosteenesto tarkoittaa monelle samaa kuin Tectyl.

Ruosteenestokäsittely on erittäin tarpeellinen

Autonvalmistajat tai maahantuojat eivät enää tee perinteistä korroosiosuojausta. Sen sijaan mahdollisesti tulevat pintakäsittelyt kuten kuumasinkitys, pohjamaalaus tai PVC-pinnoitus eivät vastaa samaa. Ruosteenesto on jätetty auton omistajan vastuulle.

Suomen voimakkaat lämpötilanvaihtelut ja teiden suolaus asettavat autojen korit äärimmäisen kovalle rasitukselle, joka johtaa ennenaikaiseen ruostumiseen. Tectyl-ruosteenesto parantaa merkittävästi autosi kestoikää ja nostaa jälleenmyyntiarvoa.

Paras suoja korroosiota vastaan

Tectyl-tuotteet on kehitetty sisä- ja ulkopuolisten metallipintojen ruosteenestoon. Ne tarjoavat markkinoiden parhaan suojan metallia syövyttäviä aineita vastaan ja kosteuden ja korroosion ehkäisyyn. Tectylin laajasta tuotevalikoimasta löytyy ratkaisu kaikkiin ruosteeneston tarpeisiin.

Tectyl tarjoaa myös täydellisen valikoiman äänenvaimennustuotteita, sekä ratkaisut raskaan kaluston ja teollisuuden erikoistarpeisiin. Onpa tuote tai toimiala mikä tahansa, Tectyl-tarjontaa leimaa perusominaisuutena kokemus ja laatu.

Luotettavaa toimintaa

Suojauta autosi ammattitaitoisessa Tectyl-palvelupisteessä. Ulkoinen FI-laadunvalvonta kattaa työvälineet, ruosteenestoaineet sekä työsuorituksen. Työssä käytetään vain korkealuokkaisia Tectyl-tuotteita ja Tectyl-toimipisteille tarkasti määritettyjä työohjeita ja toimintatapoja.

Suomessa Valvolinen ja Tectylin maahantuoja ja markkinoija on Motoral Oy. Katso yhteystiedot-osasta, mikä on sinua lähinnä oleva Tectyl- toimipiste.