Ruostesuojaus

TECTYL BODYSAFE WAX

Tectyl Bodysafe alustansuoja-aine suojaa ruosteelta sekä soran ja kiveniskemien kulutukselta. Se muodostaa mustan, joustavan ja vahvan suojakalvon, joka ei valu eikä tipu. Se ei sula korkeissa lämpötiloissa ja pysyy joustavana pakkasessa. käyttöala: Auton kotelorakenteet,saumat, ovet ja muut suljetut tilat, työkalut, polkypyörät yms Käyttöala: Auton alusta, lokasuojat, tavaratilat, järeät rauta- ja teräsrakenteet.

TECTYL ML

Tectyl ML on kehitetty kotelorakenteiden sisäpuoliseen suojaukseen. Se muodostaa sitkeän, vahamaisen suojakalvon, joka tunkeutuu saumoihin pysäyttäen ja ehkäisten ruostumisen. Tectyl ML syrjäyttää hyvin kosteutta. Käyttöala: Auton kotelorakenteet, saumat, ovet ja muut suljetut tilat, työkalut, polkupyörät yms.

TECTYL ML GREENLINE

Vihreä vaihtoehto Tectyl ML -suihkeelle. Autojen kotelorakenteiden sisäpuoliseen suojaukseen, esim. ovipaneeleille, sivuhelmoille ja rungolle. ML Greenline on lähes täysin liuotteeton, ja se suojaa isonkin alueen ohuella kuivakerroksellaan. Tämä vahapohjainen tuote on suunniteltu tunkeutumaan syvälle saumoihin ja ehkäisemään korroosiota ilman hajua. Tectyl ML Greenline -suihkeen mukana tulee lisävarusteena erityinen suutinsarja, jonka avulla tuotetta voidaan levittää hankaliinkin paikkoihin.

TECTYL MULTIPURPOSE CLEAR

Tectyl Multipurpose 506 on vahaperustainen, liuotinohenteinen, monikäyttöinen varastointi- ja merikuljetussuoja, joka muodostaa joustavan, sitkeän, vahamaisen, läpikuultavan suojakalvon. Tuote syrjäyttää vettä. Kuiva kalvo on myös sähköä eristävä. Siksi se sopii hyvin käytettäväksi kohteissa, joissa sähkökentät aiheuttavat korroosiota. Käyttöala: Koneiden, laitteiden, varaosien, työkalujen yms. pitkäaikaiseen suojaukseen ulko- ja sisävarastoinnissa sekä vaativissa merikuljetuksissa.

TECTYL 190 GREY/ BLACK

Tectyl 190 Kiveniskusuoja on ruosteenestoaine, joka muodostaa puolikovan, muovimaisen, paksun suojakalvon, joka voidaan maalata halutulla autovärillä. Sitä voidaan käyttää myös ääneneristysmassana. Värivaihtoehdot: musta ja harmaa. Käyttöala: Auton kiveniskuille alttiit osat, kuten kynnyskoteloiden ulkopinnat, lokasuojan ulkonevat kaariosat sekä etu- ja takahelmapellit.

TECTYL MULTIPURPOSE 506

Multipurpose 506. Tectyl Multipurpose 506 on vahaperustainen, liuotinohenteinen, monikäyttöinen varastointi- ja merikuljetussuoja, joka muodostaa joustavan, sitkeän, vahamaisen, läpikuultavan suojakalvon. Tuote syrjäyttää vettä. Kuiva kalvo on myös sähköä eristävä. Siksi se sopii hyvin käytettäväksi kohteissa, joissa sähkökentät aiheuttavat korroosiota. Käyttöala: Koneiden, laitteiden, varaosien, työkalujen yms. pitkäaikaiseen suojaukseen ulko- ja sisävarastoinnissa sekä vaativissa merikuljetuksissa.

TECTYL GLASHELDER KLAR

Tectyl Glashelder Klar on hartsiperustainen ruosteenestoaine, joka muodostaa läpinäkyvän, värittömän ja suhteellisen kovan suojakalvon. Tuote syrjäyttää vettä. Käyttöala: Työkalut, rauta-, kupari-, messinki- ja alumiiniesineet, vanteet, valaisimet, sähköjohdot, moottori- ja tavaratilat, ovisaumat. Kotiin, veneeseen ja teollisuuden käyttökohteisiin sisävarastointi ja kuljetussuojaksi. Voidaan käyttää kohteissa, joissa suojakalvon poisto on esim. tilanpuutteen vuoksi hankalaa, koska värittömän kalvon voi usein jättää poistamatta.

TECTYL 558-AMC

TECTYL 558-AMC

Tectyl 558-AMC on meripihkan värinen, lievästi tiksotrooppinen, liuotteellinen, vahapohjainen korroosionestoaine, joka syrjäyttää hyvin vettä. Tectyl 558-AMC on suunniteltu tehdastasoisten suljettujen laatikoiden, saumojen, liitosten ja muiden ajoneuvojen korroosioalttiiden rakojen suojaamiseen. Tectyl 558-AMC:tä suositellaan pohjustukseksi 2-kerroksissa järjestelmissä. Tectyl 558- AMC kuivuu suhteellisen nopeasti, jonka jälkeen sen päälle voidaan ruiskuttaa muita Tectylin tuotteita. Märkäkalvon enimmäispaksuus n. 600 mikronia ilman riskiä maalin valumisesta tai tippumisesta. Tectyl 558-AMC muodostaa kuivuessaan tumman meripihkan värisen, läpikuultavan, vahamaisen, puolikiinteän, hieman tahmean kalvon.

TECTYL 4D750

TECTYL 4D750

Tectyl 4D750 on hartsi-/ öljypohjainen, vaaleankeltainen, nestemäinen korroosionestoaine. Tectyl 4D750 sisältää hyvin vähän orgaanisia liuottimia. Tectyl 4D750 soveltuu erinomaisesti teolliseen käyttöön ja tunkeutuu syvälle saumoihin, ulkonemiin ja rakoihin. Erinomainen korroosiosuoja autojen ovien sisäpuolille ja muille autojen ja liikkuvan kaluston kotelorakenteille. Tectyl 4D750 muodostaa kovettuessaan vaaleankeltaisen, läpikuultavan, puolipehmeän kalvon.

TECTYL AMBER

Tectyl Amber -suihkeen vettähylkivät ominaisuudet, tunkeutuvuus ja korroosiosuoja ovat kaikki vertaansa vailla. Estä korroosio ja ”irrottamattomat renkaat” suihkuttamalla ohut kalvo pyörän navan ja vanteen keskelle. Tectyl Amber on monipuolinen suojapinnoite monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

TECTYL 550-ML

TECTYL 550-ML

Tectyl 550-ML on meripihkan värinen , vahapohjainen, liuotteellinen, tiksotrooppinen korroosionestoaine. Tectyl 550-ML:n vettähylkivät ominaisuudet ja tunkeutuvuus ovat erinomaiset, joten se on loistava korrosionsuoja autojen ovien sisäpuolelle ja muille autojen ja muun liikkuvan kaluston kotelorakenteille. Tectyl 550-ML muodostaa kovettuessaan vahamaisen meripihkan värisen puolikiinteän läpikuultavan kalvon.

TECTYL 210-R

TECTYL 210-R

Tectyl 210-R on meripihkan värinen, liuotteellinen, tiksotrooppinen korroosionestoaine. Tectyl 210-R on suunniteltu tehdastasoisten suljettujen laatikoiden, saumojen, liitosten ja muiden ajoneuvojen korroosioalttiiden rakojen suojaamiseen. Tectyl 210-R muodostaa kovettuessaan puolikovan, vahamaisen, vaalean meripihkan värisen, läpikuultavan, hieman tahmean kalvon.

TECTYL 122-A

TECTYL 122-A

Tectyl 122-A on liuotteellinen, vaha-/bitumipohjainen, tiksotrooppinen korroosionestoaine. Tectyl 122-A soveltuu levitettäväksi ajoneuvojen alustoihin. Tectyl 122-A muodostaa kuivuessaan suhteellisen lujan, mustan, kestävän ja sitkeän kalvon.

TECTYL 121-LV

TECTYL 121-LV

Tectyl 121-LV on täyteainepitoinen, liuotteellinen vaha-/bitumipohjainen, tiksotrooppinen korrosienestoaine. Tectyl 121-LV soveltuu erinomaisesti autojen, kuorma-autojen, perävaunujen, asuntovaunujen, raskaiden rakennuskoneiden ja rahtikonttien alustojen täydelliseen pohjustamiseen. Tectyl 121-LV soveltuu erinomaisesti uunien ja savupiippujen teollisten rakenteiden päällystämiseen korkeissalämpötiloissa ja alle kaastepisteen menevissä välivaiheissa. Tectyl 121-LV muodostaa kuivuessaan lujan, mustan, sitkeän, kulutusta kestävän kalvon.

TECTYL 120-EH

TECTYL 120-EH

Tectyl 120-EH (EH = extra heavy), paksumpi kerros yhdellä ruiskutuksella. Tectyl 120-EH on täyteainepitoinen, liuotteellinen, vaha-/ bitumipohjainen, tiksotrooppinen korroosionestoaine. Tectyl 120-EH soveltuu erinomaisesti autojen, kuorma-autojen, linja-autojen, perävaunujen, asuntovaunujen, raskaiden rakennuskoneiden ja rahtikonttien alustojen täydelliseen pohjustamiseen. Tectyl 120-EH muodostaa kuivuessaan lujan, pronssinvärisen, sitkeän, kulutusta kestävän kalvon.

TECTYL 120

TECTYL 120

Tectyl 120 on täyteainepitoinen, liuotteellinen, vaha-/ bitumipohjainen, tiksotrooppinen korroosionestoaine. Tectyl 120 soveltuu erinomaisesti autojen, kuorma-autojen, linja-autojen, perävaunujen, asuntovaunujen, raskaiden rakennuskoneiden ja rahtikonttien alustojen täydelliseen pohjustamiseen. Tectyl 120 muodostaa kuivuessaan lujan, pronssinvärisen, sitkeän, kulutusta kestävän kalvon.


Äänieristys

V-Damp 3680

V-Damp 3680

V-Damp® 3680 vaimentaa erittäin tehokkaasti esim. peltipaneelien, lattiakehyksien, ruostumattomasta teräksestä valmistettujen pesualtaiden ja monien muiden rakenteiden värähtelyä. V-Damp® 3680 vähentää runkovärähtelyä ja ilmassa leviävää säteilymelua. Tuote on myrkytön, palamaton ja hajuton, ja sen ikääntymisominaisuudet ovat erinomaiset.

TECTYL 5765W-A

TECTYL 5765W-A

Tectyl 5765W-A on vesiohenteinen, tiksotrooppinen, täyteainepitoinen nopeasti kuivuva polymeeridispersiopohjainen alustapinnoite. Tectyl 5765W-A on kulutusta kestävä alustapinnoite linja- ja kuormaautojen ohjaamoille. Sopii myös konttien, perävaunujen , asuntovaunujen ja muiden vapaa-ajan ajoneuvojen täydelliseen pohjustamiseen. Tectyl 5765W-A on myös erinomaimainen tiivistysaine linja-autojen, kuorma-autojen, asuntovaunujen yms puulattioille. Tectyl 5765W-A muodostaaa kuivuessaan tummanharmaan kulutusta kestävän sitkeän ja lujan kalvon.

TECTYL 5638W-A

TECTYL 5638W-A

Tectyl 5638W-A on vesiohenteinen, ääntä vaimentava täyte-/sideaine. Sisältää hyvin vähän orgaanisia liuottimia. Tectyl 5638W-A soveltuu erinomaisesti pienteollisuuden käyttöön autoille, junille ja muulle liikkuvalle kalustolle. Tectyl 5638W-A:ta voidaan käyttää myös eristämään ääntä autonosissa (ovet, konepellit, vaihteiston suojat yms.), ilmanvaihtojärjestelmissä, säiliöissä (lasille, sekajätteelle yms.), konerakenteissa ja kattiloiden päällyksissä lämmityssektorilla. Tectyl 5638W-A on suunniteltu erityisesti levitettäväksi sopivalla matalapaineisella imuruiskulla. Tectyl 5638W-A kuivuu suhteellisen nopeasti (veden haihtuessa), muodostaen harmahtavan mustan, kovan kalvon.


Raskaskalusto

TECTYL 915W40

TECTYL 915W40

Tectyl 915W40 on korroosiota estävä API CH-4/SJ SAE 15W-40 -polttomoottoriöljy, joka täyttää MIL-L-21260:n korroosiovaatimukset. Tectyl 915W40 on erinomainen säilöntäaine ja sisäänajoöljy kaikenlaisen maakaluston kipinäsytytteisille ja painesytytteisille mäntämoottoreille.

TECTYL 930

TECTYL 930

Tectyl 930 on korroosiota estävä API CH-4/SJ SAE 30 -polttomoottoriöljy, joka täyttää MIL-L-21260:n korroosiovaatimukset. Tectyl 930 sopii myös komponenttien säilömiseen, joko suihkuttamalla tai kastamalla. Tectyl 930 muodostaa ohuen, öljyisen, läpikuultavan kalvon.

TECTYL 1079

TECTYL 1079

Tectyl 1079 on vaalea, liuotteellinen, vahapohjainen maalinsuoja-aine. Tectyl 1079 suojaa maalattuja pintoja ilmaston ja ympäristön vaikutuksilta kuljetuksen ja varastoinnin aikana. Tectyl 1079 muodostaa kovettuessaan vaalean, läpinäkyvän, lujan kalvon.

TECTYL 5638W

TECTYL 5638W

Tectyl 5638W on vesiohenteinen, ääntä vaimentava täyte-/ sideaine. Ei sisällä orgaanisia liuottimia. Tectyl 5638W soveltuu erinomaisesti teolliseen käyttöön autoille, junille ja muulle liikkuvalle kalustolle. Tectyl 5638W:tä voidaan käyttää myös eristämään ääntä autonosissa (ovet, konepellit, vaihteiston suojat yms.), ilmanvaihtojärjestelmissä, säiliöissä (lasille, sekajätteelle yms.), konerakenteissa ja kattiloiden päällyksissä lämmityssektorilla. Tectyl 5638W voidaan levittää lastalla tai erityisellä ruiskulla. Kuivuneen Tectyl 5638W -kerroksen päälle voidaan maalata synteettisellä hartsi,- epoksi- tai PVC-maalilla. Tectyl 5638W kuivuu nopeasti (veden haihtuessa), muodostaen mustan, kovan kalvon.

TECTYL 5660W

TECTYL 5660W

Tectyl 5660W on täyteainepitoinen, vesiohenteinen, tiksotrooppinen, nopeasti kuivuva, polymeeridispersiopohjainen suoja-aine. Tectyl 5660W on kulutusta kestävä alustapinnoite linja-autoille ja kuorma-autojen ohjaamoille. Sopii myös konttien, perävaunujen yms. täydelliseen pohjustamiseen. Tectyl 5660W on myös erinomainen tiivistysaine linja-autojen, kuorma-autojen yms. puulattioille. Tectyl 5660W muodostaa kovettuessaan tummanharmaan, kulutusta kestävän, sitkeän, lujan kalvon.

TECTYL 5750W BLACK

TECTYL 5750W BLACK

Tectyl 5750W Black on täyteainepitoinen, lateksi-/bitumipohjainen, vesiohenteinen, tiksotrooppinen, nopeasti kuivuva, palamaton korroosionestoaine. Tectyl 5750W Black on kulutusta kestävä alustapinnoite rautatievaunuille, linja-autoille ja kuorma-autojen ohjaamoille. Sopii myös konttien, perävaunujen yms. täydelliseen pohjustamiseen. Tectyl 5750W Black on myös erinomainen tiivistysaine linja-autojen, kuorma-autojen yms. puulattioille. Tectyl 5750W muodostaa kovettuessaan mustan, kulutusta kestävän, sitkeän, lujan kalvon.

TECTYL 846-K-19

TECTYL 846-K-19

Tectyl 846-K-19 on vahapohjainen, liuotteellinen, yleiskäyttöinen korroosoonestoaine. Soveltuu ajoneuvojen ruostesuojaukseen sekä koneiden ja varastoitujen osien suojaukseen. Tectyl 846-K-19 suojaa sisä- ja ulkovarastoissa säilytettäviä osia sekä kotimaan sisäisiä ja kansainvälisiä kuljetuksia. Tectyl 846-K-19 muodostaa kovettuessaan tumman meripihkanvärisen, läpikuultavan, vahamaisen lujan kalvon.

TECTYL 300G BLACK E

TECTYL 300G BLACK E

Tectyl 300G Black E on vesiohenteinen korroosionestopinnoite. Kovettunut kalvo on kova, joustava ja kiiltävän musta. Tectyl 300G Black E tarjoaa erinomaisen suojan rautapitoisille ja raudattomille valmisteille ja teollisille komponenteille.


Teollisuus

TECTYL 5401W RC

TECTYL 5401W RC

Tectyl 5401W RC on maidonvalkoinen, kermamainen, vedellä redusoitaviin ja kelatoiviin polymeereihin pohjautuva ruosteenmuunnin. Ei sisällä fosforihappoa. Tectyl 5401W RC -ruosteenmuunninta voidaan käyttää esipinnoitteena ruostuneelle teräkselle ja hiekkapuhalletulle teräkselle. Yhteensopiva useimpien maalien ja pinnoitteiden, kuten alkydijärjestelmien, muunnettujen alkydien, klooratun kumin, epoksin, polyuretaanin ja vinyylin kanssa. Tuote on vaaraton ja palamaton ja kuivakalvo on palamista estävä. Tectyl 5401W RC -ruosteenmuunnin soveltuu kaikenlaisille ruostuneille teräspinnoille ennen niiden maalaamista tai uudelleenmaalaamista silloin, kun pinnan hiekkapuhaltaminen on hankalaa, kuten lastiruumissa, laivan kansilla, lastiluukuissa, kansirakenteissa, putkistoissa, vinsseissä, kiskoissa yms. Tectyl 5401W RC -ruosteenmuunninta voidaan käyttää myös hiekkapuhalletuille pinnoille erittäin nopean ruostumisen estämiseksi tai hidastamiseksi. Se soveltuu hyvin myös erittäin syövyttävään meri-ilmastoon.

TECTYL 5015W

TECTYL 5015W

Tectyl 5015W on liuotteellinen, vettä syrjäyttävä, alhaisen viskositeetin voiteluöljy ja korroosionestoaine. Tectyl 5015W on palamaton ja sitä voidaan käyttää rautaesineiden, kuten varaosien, teräsvaippojen, putkien yms. suojana. Tectyl 5015W on ulkotiloissa pidettävä suojattuna suoralta auringonvalolta. Tectyl 5015W muodostaa kuivuessaan vaalean, lujan, läpikuultavan kalvon.

TECTYL 900

TECTYL 900

Tectyl 900 on liuotteellinen, vettä syrjäyttävä, alhaisen viskositeetin voiteluöljy ja korroosionestoaine. Tectyl 900 täyttää Federal Specification MIL-PRF-32033 (QPL-viitenumero LP-7050) -standardin vaatimukset. Tectyl 900 suojaa rautapitoisia ja raudattomia teollisia osia varastoinnin ja katetun kuljetuksen aikana.

TECTYL 891D CLASS 1

TECTYL 891D CLASS 1

Tectyl 891D Class 1 on liuotteellinen, musta, bitumipohjainen korroosionestoaine, joka muodostaa lujan kalvon. Tectyl 891D Class 1 tarjoaa erinomaisen pitkäaikaisen suojan metallipinnoille sisä- ja ulkotiloissa sekä kotimaan sisäisissä ja kansainvälisissä kuljetuksissa. Tectyl 891D Class 1 täyttää sotilas standardien MIL-PRF-16173E, Grade 1, Class I ja MIL-P-116J, Tyyppi P-1 vaatimukset.

TECTYL 858-F

TECTYL 858-F

Tectyl 858-F on homogeeninen, NLGI 2 -luokituksen monikäyttöinen rasva ja korroosionestoaine. Tectyl 858-F -korroosionestoainetta voidaan käyttää voiteluaineena ja pintojen korroosiosuojana teollisuuden ja autoalan laitteille, joita käytetään -54°C – 180°C lämpötila-alueella. Tectyl 858-F muodostaa rasvaisen, meripihkan värisen, läpikuultavan kalvon.

TECTYL 846

TECTYL 846

Tectyl 846 on liuotteellinen, vahapohjainen, yleiskäyttöinen korroosionestoaine. Tectyl 846 täyttää MIL- C-16173D Grade 4 -sotilas standardin suoritusvaatimukset. Tarjoaa erinomaisen pitkäaikaisen korroosiosuojan metallipinnoille (esim. koneille, konerullille, konetyökaluille, automaatio-osille, muoteille, letkuille ja varaosille) sisä- ja ulkotiloissa sekä kotimaan sisäisissä ja kansainvälisissä kuljetuksissa. Tectyl 846 muodostaa kovettuessaan tumman meripihkan värisen, vahamaisen, läpikuultavan, lujan kalvon.

TECTYL 5350W

TECTYL 5350W

Tectyl 5350W on vesiohenteinen, vahapohjainen, ruskea, tiksotrooppinen korroosionestoaine. Tectyl 5350W on palamaton, ja sitä voidaan käyttää rautaesineiden, kuten varaosien, teräsvaippojen, putkien yms. suojana. Tectyl 5350W on ulkotiloissa pidettävä suojattuna suoralta auringonvalolta. Tectyl 5350W muodostaa kuivuessaan ruskean, lujan, läpikuultavan kalvon.

TECTYL 810

TECTYL 810

Tectyl 810 on ruostetta estävä mineraaliöljytiiviste. Voidaan laimentaa demineralisoidulla tai pehmeällä vedellä maitomaiseksi valkoiseksi emulsioksi. Vedellä 5-25 prosenttiseksi emulgoituna Tectyl 810 suojaa metallipintoja korroosiolta ja tarjoaa erinomaista voitelua metallia työstettäessä. Vesiemulsiona Tectyl 810 muodostaa kovettuessaan ohuen ja öljyisen kalvon.

VALVOLINE 150

VALVOLINE 150

Valvoline 150 -tuotetta voidaan käyttää Tectyl-liuotinpohjaisten pinnoitteiden poistamiseen (varastoinnin tai kuljetuksen jälkeen). Valvoline 150 -tuotetta voidaan käyttää myös rasvanpoistajana muihin tarkoituksiin.

TECTYL TPC INVISIBLE

TECTYL TPC INVISIBLE

Tectyl TPC Invisible on korroosionestotiiviste, joka on tarkoitettu vedellä laimennettavaksi. Tectyl TPC Invisible -tiivistettä voidaan käyttää väliaikaisena pintojen korroosiosuojana sisätiloissa säilytettäville teollisuuden ja autoalan osille ja laitteille. Ei tarvitse poistaa jälkikäteen. Tectyl TPC Invisible muodostaa kirkkaan, läpikuultavan ja useimmiten ei-tahmean kalvon.

TECTYL BIOCLEANER

TECTYL BIOCLEANER

Tectyl Biocleaner on vesipohjainen, biohajoava puhdistusaine, jota käytetään synteettisten ja eläin-, kasvi- ja mineraalipohjaisten öljyjen, rasvojen ja pinnoitteiden poistamiseen. Tectyl Biocleaneria voidaan käyttää Tectylin korroosionestopinnoitteiden poistamiseen. Tectyl Biocleaner jättää jälkeensä puhtaan, sileän pinnan.

TECTYL 5506W

TECTYL 5506W

Tectyl 5506W on vesiohenteinen, nopeasti kuivuva, yleiskäyttöinen, polymeeri-/vahapohjainen korroosionestoaine. Tectyl 5506W tarjoaa erinomaisen pitkäaikaisen korroosiosuojan metallipinnoille (esim. koneille, konerullille, konetyökaluille, automaatio-osille, muoteille, letkuille ja varaosille) sisä- ja ulkotiloissa. Tectyl 5506W muodostaa kovettuessaan kirkkaan meripihkan värisen, läpikuultavan, lujan, elastisen kalvon.

TECTYL 5502W

TECTYL 5502W

Tectyl 5502W on kehitetty suojaamaan metalliosia ruostumiselta sekä sisävarastoissa että katetuissa varastoissa ja kuljetuksen aikana. Tectyl 5502W muodostaa kovettuessaan kellertävän meripihkan värisen, läpikuultavan, pehmeän rasvaisen kalvon. Tectyl 5502W -tuotetta voidaan käyttää lähes kaikkiin samoihin käyttötarkoituksiin kuin Tectyl 502-C -tuotetta ja sen johdannaisia.

TECTYL 502-C

TECTYL 502-C

Tectyl 502-C on liuotteellinen, pehmeään vahaan pohjautuva korroosionestoaine. Tectyl 502-C on kehitetty suojaamaan metalliosia ruostumiselta sekä sisävarastoissa että katetuissa varastoissa ja kuljetuksen aikana. Tectyl 502-C muodostaa kovettuessaan tumman meripihkan värisen, läpikuultavan, pehmeän rasvaisen kalvon.

TECTYL 506

TECTYL 506

Tectyl 506 on liuotteellinen, vahapohjainen, yleiskäyttöinen korroosionestoaine, joka soveltuu moneen ajoneuvojen ruostesuojaukseen ja koneiden ja varastoitujen osien suojaukseen liittyvään käyttötarkoitukseen. Tectyl 506 suojaa sisä- ja ulkovarastoissa säilytettäviä osia sekä kotimaan sisäisiä ja kansainvälisiä kuljetuksia. Tectyl 506 muodostaa kovettuessaan tumman meripihkan värisen, vahamaisen, läpikuultavan, lujan kalvon.

TECTYL 506-EH

TECTYL 506-EH

Tectyl 506-EH on liuotteellinen, vahapohjainen, yleiskäyttöinen korroosionestoaine, joka soveltuu moneen ajoneuvojen ruostesuojaukseen ja koneiden ja varastoitujen osien suojaukseen liittyvään käyttötarkoitukseen. Tectyl 506-EH suojaa sisä- ja ulkovarastoissa säilytettäviä osia sekä kotimaan sisäisiä ja kansainvälisiä kuljetuksia. Tectyl 506-EH muodostaa kovettuessaan tumman meripihkan värisen, vahamaisen, läpikuultavan, lujan kalvon. Tectyl 506-EH on erikoisraskas (”Extra Heavy”) versio Tectyl 506:sta.

TECTYL 506-G

TECTYL 506-G

Tectyl 506-G on liuotteellinen, vahapohjainen, tiksotrooppinen, tumman meripihkan värinen, hyytelömäinen korroosionestoaine. Tectyl 506-G soveltuu rautapitoisten ja raudattomien metallien pitkäaikaiseen suojaukseen sekä autojen, kuorma-autojen, perävaunujen yms. pohjustamiseen. Tectyl 506-G muodostaa kovettuessaan suhteellisen lujan, tumman meripihkan värisen, kestävän, sitkeän kalvon. Tectyl 506-G on hyytelöity (”Gelled”) versio Tectyl 506:sta.

TECTYL 506-WD

TECTYL 506-WD

Tectyl 506-WD on liuotteellinen, vahapohjainen, tiksotrooppinen, tumman meripihkan värinen, vettä syrjäyttävä korroosionestoaine. Tectyl 506-WD soveltuu rautapitoisten ja raudattomien metallien pitkäaikaiseen suojaukseen sekä autojen, kuorma-autojen, perävaunujen yms. pohjustamiseen. Tectyl 506-WD muodostaa kovettuessaan suhteellisen lujan, tumman meripihkan värisen, kestävän, sitkeän kalvon. Tectyl 506-WD on vettä syrjäyttävä (”Water Displacing”) versio Tectyl 506:sta.

TECTYL 511-M

TECTYL 511-M

Tectyl 511-M on liuotteellinen, vettä syrjäyttävä, öljypohjainen korroosionestoaine. Tectyl 511-M täyttää MIL-C-16173 D Grade 5 -sotilas Standardin suoritusvaatimukset. Tectyl 511-M suojaa katetusti kuljetettavia ja sisävarastoissa säilytettäviä rautapitoisia ja raudattomia teollisia osia. Tectyl 511-M muodostaa kovettuessaan vaalean meripihkan värisen, läpikuultavan, öljyisen kalvon.

TECTYL 800-D BF

TECTYL 800-D BF

Tectyl 800-D BF on bariumiton, vettä syrjäyttävä, alhaisen viskositeetin voiteleva korroosionestoöljy. Kalvo on kevyt, läpikuultava ja öljyinen. Tectyl 800-D BF -korroosionestoöljyä suositellaan käsiaseiden ja automaattiaseiden, teollisuuslaitteiden, työkalujen, pneumaattisten ohjauslaitteiden sekä kevyiden koneiden ja moottorien suojaukseen ja voiteluun kosteissa ja kylmissä olosuhteissa. Tectyl 800-D BF -korroosionestoöljyä voidaan käyttää myös ohuiden metallilankojen säilömiseen ja putkien pinnoittamiseen suojatuissa kuljetuksissa ja varastoinnissa.

TECTYL 127-CGW

TECTYL 127-CGW

Tectyl 127 CGW on liuotteellinen, vahapohjainen, tiksotrooppinen, hyytelömäinen, alumiininsävyinen korroosionestoaine. Tectyl 127 CGW tarjoaa pitkäaikaisen suojan metallipinnoille korroosiota vastaan kuluttavissa, kosteissa ja suolan syövyttämissä ympäristöolosuhteissa. Tectyl 127 CGW muodostaa kovettuessaan lujan, ei-tahmean, alumiininvärisen, sitkeän, kestävän kalvon.

TECTYL 283-S-17

TECTYL 283-S-17

Tectyl 283-S-17 on liuotteellinen, vettä syrjäyttävä, öljypohjainen korroosionestoaine, voiteluaine ja tunkeuma-aine. Muodostaa kovettuessaan erittäin kevyen, läpikuultavan, tahraamattoman öljykalvon. Tectyl 283-S-17 suojaa sisävarastoissa ja katetuissa varastoissa pitkän aikaa säilytettäviä osia sekä kotimaan kuljetuksia.

TECTYL 300G CLEAR E

TECTYL 300G CLEAR E

Tectyl 300G Clear E on vesiohenteinen korroosionestopinnoite. Kovettunut kalvo on kova, läpikuultava ja joustava. Tectyl 300G Clear E tarjoaa erinomaisen suojan syövyttäviä ympäristöjä vastaan rautapitoisille ja raudattomille valmisteille ja teollisille komponenteille.

TECTYL 400-C

TECTYL 400-C

Tectyl 400-C on liuotteellinen, vahapohjainen korroosionestoaine. Tectyl 400-C suojaa metallipintoja korroosiolta pitkäaikaisesti sisätiloissa ja lyhytaikaisesti ulkotiloissa sekä kotimaan kuljetuksissa ja merikuljetuksissa. Tectyl 400-C muodostaa kovettuessaan tumman meripihkan värisen, vahamaisen, läpikuultavan, lujan kalvon.

TECTYL 472

TECTYL 472

Tectyl 472 on liuotteellinen, vettä syrjäyttävä, öljypohjainen korroosionestoaine ja tunkeuma-aine. Tectyl 472 suojaa sisävarastoissa ja katetuissa varastoissa pitkän aikaa säilytettäviä teollisia osia sekä kotimaan kuljetuksia. Tectyl 472 muodostaa kovettuessaan erittäin kevyen, läpikuultavan öljykalvon.

TECTYL 477-D

TECTYL 477-D

Tectyl 477-D on öljytiivistetty korroosionestoaine. Öljyinen ja läpikuultava kalvo. Laimennettava mineraaliöljyllä tai alifaattisella liuottimella. Laimennettu versio suojaa rautapitoisia ja raudattomia teollisia osia.